Vallastaden, Linköping

Poesigränd 3C

Såld
  • 1 rum
  • 33,4 kvm
  • Bostadsrätt

Nyligen producerad etta i populära, nybyggda och trendiga Vallastaden!

Välkommen till Vallastaden och denna nyligen producerade etta som tack vare att den är som gjord för umgänge gör det enkelt för dig att ha ett rikt socialt liv!

På Poesigränd 3C välkomnas du in i denna välplanerade lägenhet där du kan njuta av att allt fortfarande känns nytt och fräscht. Här bor du på 33.4 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. En social bostad med öppna ytor som bjuder in till umgänge.
I den praktiska hallen finns goda avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderober. Det stilrena och öppna köket erbjuder generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Rummet är lättmöblerat med fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet med fransk balkong som vetter mot lugn gata med vy över Smedstabäcken, här finns plats för både säng, soffa och matgrupp.

I Vallastaden finns det mesta. En helt ny stadsdel har byggts upp med fokus på gemenskap i en hållbar miljö. Här bor man med direkt närhet till Universitetet, Mjärdevi Science Park, CityGross, Apotek, Systembolag, grönområden och Linköpings Golfbana. Bra cykelförbindelser med övriga staden och närhet till busshållplats.

Mer om mäklarna