Vallastaden, Linköping

Poesigränd 3D

Såld
  • 2 rum
  • 45,3 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt planerad 2:a endast 5 minuters promenad från Universitetet.

På andra våningen i hus med hiss hittar ni denna tvåa om 45 kvm som är belägen på Poesigränd 3D i populära Vallastaden. Modern, smakfull och väldigt praktisk bostad och med tanke på sin storlek är denna lägenhet mycket smart planerad och ligger endast 5 minuters promenad till Linköpings Universitet!

Bostaden håller en genomgående hög standard med parkettgolv i ek, ljusa målade väggytor, ett modernt kök med all tänkbar utrustning och ett rymligt, fint badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Ett bekvämt boende med ett fint läge där man kan blicka ut över Smedstadsbäcken. Området runtomkring är lugnt och atmosfären som skapas i mixen av all modern arkitektur och det gröna är fantastisk.

Vallastaden är en ny stadsdel i Linköping. Här bor man med direkt närhet till Universitetet, Mjärdevi Science Park, Djurgårdens handelsområde och Linköpings Golfbana. Bra cykelförbindelser med övriga staden och närhet till busshållplats. Närhet till grönområden i form av parken Paradiset, Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap. I närområdet har såväl handel som restauranger etablerats. I "felleshusen" ges möjligheter till umgänge och gemenskap som blir talande för denna nya stadsmiljö med myller av olikheter i arkitektur.

Mer om mäklarna