Valla, Linköping

Östsvängen 1A

Såld
  • 1 rum
  • 23 kvm
  • Bostadsrätt

Kvadratsmart etta med balkong - närhet till Universitetet och city

Toppenfin etta om 23 kvm i populära Valla! Här finner Ni en smart planerad etta med närhet till Universitetet, Gamla Linköping, centrum och grönområden som Vallaskogen, Rydskogen och närliggande parker.

Välkommen till Ditt nya drömhem!
Denna nyligen producerade och välplanerade etta är belägen i populära Valla med gångavstånd och goda bussförbindelser till universitet, universitetssjukhuset och centrum. Lägenheten ligger på fjärde våningen med hiss. Med fantastisk utsikt och kvällssol på balkongen kan du njuta av vackra solnedgångar och avkopplande kvällar.

Ni kliver in i en välkomnande ljus hall med gott om plats för ytterkläder och förvaring. Vidare finner ni ett öppet ljust rum med plats för säng, matgrupp och soffa. Man slås av lägenhetens härliga balkong som bidrar med ljuvligt ljusinsläpp och rymd. Köket går i vitt med välvalda och stilrena material. Det finns även ett rymligt och helkaklat badrum med kombimaskin. Allt detta skapar en harmonisk atmosfär som får dig att känna Dig hemma direkt.
I närområdet finns grönområden, Vallaskogen, Gamla Linköping, mataffärer samt trevliga caféer och restauranger. Du kan njuta av stadens puls och samtidigt ha en lugn oas att återvända till.

Söker Du ett modernt, trivsamt och välplanerat boende med låg avgift och oslagbart läge har Du hittat rätt. Tveka inte att kontakta oss för en visning!

Mer om mäklarna