Valla, Linköping

Annagatan 8

  • 4 rum
  • 107 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 495 000 kr
Månadsavgift: 7 949 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Nyligen producerad fyra med stor, inglasad balkong

Ljus och nyligen producerad fyra med balkong vars generösa storlek ger gott om plats åt både dig och dina växter.

Här erbjuds en smart planerad och stilren gavellägenhet där solljuset lyser upp rummen hela dagen. Välkommen till en lägenhet där det kommer dröja många år innan du behöver tänka på renoveringar.

Lägenheten består av en inbjudande, praktisk och stor hall, ett stort, socialt och modernt kök med skafferi, tre sovrum, två badrum samt ett rymligt, öppet och välplanerat vardagsrum med mycket dagsljus, fönster åt två håll, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet är stort, harmoniskt och ljust med klädkammare, gott om förvaring och plats för dubbelsäng. De övriga två sovrummen fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Det ena badrummet är stort, smakfullt och fräscht och har vägghängd wc, badkar, kommod, handfat, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Det andra är lite mindre och stilrent och har vägghängd wc, dusch och handfat med kommod..

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor, inglasad och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för soffgrupp.

Brf Lugnet 1 är en nybildad, lågt belånad och stabil förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller cykelrum nere i garaget, här finns även en cykelmekarhörna, en hunddusch, instaboxar och lådcykelpool. Allt för att göra ditt boende så bekvämt och miljövänligt som möjligt!

Alla bostäder i Ebbepark har byggts enligt miljöcertifieringen Miljöbyggnad Silver, vilket innebär att fastigheterna ska leva upp till högt ställda krav när det gäller bland annat energiåtgång, energi och värmekällor och inomhusmiljö.

I hjärtat av Ebbepark bor du naturnära, centralt och lugnt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, bra kommunikationer, förskola och skola. Vallaskogen ligger ett stenkast från lägenheten, Lnköpings centrum en promenad bort och universitetet ligger bara en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Boka visning

  • Anmäl er till visning via vår hemsida eller direkt till mäklaren, varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Valla, Linköping

Annagatan 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.