Valla, Linköping

Östsvängen 1A

  • 2 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavgift: 2 636 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Modern tvåa med låg avgift och närhet till Universitetet och City.

Toppenfin tvåa om 40 kvm i populära Valla! Här finner du en smart planerad tvåa med balkong med närhet till Universitetet, Gamla Linköping, centrum och grönområden som Vallaskogen, Rydskogen och närliggande parker.

Denna nyligen producerade och välplanerade tvåa är belägen i populära Valla med gångavstånd och goda bussförbindelser till universitet, universitetssjukhuset och centrum. Lägenheten ligger på tredje våningen med hiss. Med fantastisk utsikt och sol från eftermiddag kan du njuta av vackra solnedgångar och avkopplande kvällar på balkongen.

Ni kliver in i en välkomnande ljus hall med gott om plats för ytterkläder och förvaring. Vidare finner ni ett öppet ljust vardagsrum med plats för matgrupp, soffa och extra möblemang. Man slås av lägenhetens härliga balkong med dubbeldörr som bidrar med ljuvligt ljusinsläpp och rymd. Köket går i vitt med välvalda och stilrena material. Det finns även ett rymligt och helkaklat badrum med kombimaskin. Sovrummet rymmer säng, garderober och arbetsplats. Allt detta skapar en harmonisk atmosfär som får dig att känna Dig hemma direkt.

Brf Stjärnhuset Linköping Centrum är perfekt beläget i Valla/Gottfridsberg med närhet till grönområden och bekvämt avstånd till Linköpings centrum, US och universitetsområdet med cykel. I närområdet finns en coopbutik, bensinstation och flera restauranger att utforska. Dessutom ligger Gamla Linköping med sina museer, caféer och restauranger inom promenadavstånd.

Till bostaden hör också ett vindsförråd för extra förvaringsmöjligheter.

Söker du ett modernt, trivsamt och välplanerat boende med låg avgift och oslagbart läge har du hittat rätt.
Tveka inte att kontakta oss för en visning

Boka visning

  • Bokad visning, anmäl er via hemsidan. Varmt välkomna!

  • Bokad visning, anmäl er via hemsidan. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Valla, Linköping

Östsvängen 1A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.