Valla, Linköping

Syréngatan 10A

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Hörntrea med lugnt och naturnära läge

Stor hörntrea om 72 kvadratmeter i absolut toppskick. Centralt, lugnt och naturnära med fungerande eldstad belägen på populära Syréngatan!

Välkommen till Valla och denna trerummare om 72 kvadratmeter belägen på våning 2 i ett fint hus. Denna hörnlägenhet har fönster i tre väderstreck, och är i absolut toppskick. Lägenheten är stor och charmig samt erbjuder bland annat härlig atmosfär och fräscha ytskikt- ett trivsamt och lugnt boende med stora sällskapsytor och vackert ljusinsläpp.

Lägenheten disponeras enligt ett socialt vardagsrum med stora ljusinsläpp, fungerande öppen spis samt direkt utgång till den trivsamma balkongen som rymmer plats för mindre bord samt stolar. Väldisponerat kök i ljusa toner med plats för matbord och stolar. Nyrenoverat och helkaklat duschrum från år 2020 med toppmatad tvättmaskin, dusch med vikbara duschväggar, toalett samt golvvärme. Totalt finns det två harmoniska sovrum att nyttja, båda med genomgående sobra färger, goda förvaringsmöjligheter och vackra trägolv. Lägenheten genomgick en renovering under 2020 i form av ommålade ytskikt, nytt duschrum, modernisering av internet, nya köksluckor med mera.

Här på Syréngatan bor man i en mycket trygg HSB-bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Tillhörande bostaden finns ett vindsförråd, källarförråd, tvättstuga såväl som grovtvättstuga. Man har även tillgång till cykelförråd, övernattningsrum, samlingslokal samt grillplats. I månadsavgiften ingår även värme, vatten, tv samt det fasta abonnemanget för hushållselen.

Detta boende är idealiskt för dig som vill bo nära City och Universitetet. Valla är en attraktiv stadsdel med mycket grönområden och bra närservice. Här finns tillgång till bra kommunikation via buss som cykel, livsmedelsaffär, restauranger, skolor samt Gamla Linköping. Den välskötta HSB föreningen har en god ekonomisk stabilitet med låg belåningsgrad.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen hem!

Mer om mäklarna