Valla, Linköping

Plommongatan 11

Såld
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren tvåa på tredje våningen i Valla!

Välkommen till Valla och denna tvåa tillhörande en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner.

Här erbjuds en stilren och social lägenhet där ljuset leker mellan rummen och skapar en lättsam känsla. En ovanligt fin lägenhet som passar de allra flesta.

Lägenheten består av en inbjudande och trevlig hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, lättmöblerade och trevliga vardagsrummet finns härliga umgängesytor och stora fönster. Köket är stort, nyligen renoverat och modernt med skåpluckor i grå kulör, öppen planlösning mot vardagsrummet, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet är nyligen renoverat, smakfullt och fräscht med toalett, takdusch, duschväggar, handfat, kommod, tvättmaskin och torktumlare. Det stora och harmoniska sovrummet har fondvägg i gammelrosa och ekparkett och erbjuder platsbyggda garderober, burspråk och plats för dubbelsäng.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en takbeklädd och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall och sol hela eftermiddagen och kvällen.

HSB Brf Inspektören är en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, gym och cykelrum.

I hjärtat av Valla bor du centralt, naturnära och attraktivt med närhet till bland annat förskola, skola, matbutik, restauranger och bra kommunikationer. Vallaskogen och Gamla Linköping ligger ett stenkast från lägenheten, Linköping city en promenad bort och universitetet ligger även det bara en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Mer om mäklarna