Tannefors, Linköping

Kungsberget 1

Såld
  • 2 rum
  • 57,2 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa på Kungsberget med balkong och genomgående renoverade ytskikt!

Välplanerad tvåa på Kungsberget med insynsskyddad balkong och genomgående renoverade ytskikt

Med ett optimalt läge i attraktiva Tannefors och Kungsberget finner ni denna fina bostad i form av en smart planerad tvårummare på 57,2 välplanerade kvadratmeter. De rymliga ytorna är något som karaktäriserar den här bostaden tydligt i form av den generösa takhöjden och stora fönsterpartierna med dess hörnläge som även bidrar till en härlig rymd. Bostaden ligger i ett hus med hiss samt med ett insynsskyddat läge och fönster i två väderstreck. Genomgående harmoniska färgval, renoverade ytskikt och fina golv i fiskbensparkett och vinyl som skapar en härlig känsla och rymd genom hela bostaden.

Bostaden disponeras om en rymlig hall med inbyggd förvaring, smakfullt och socialt renoverat kök i ljusa toner med plats för matbord, luftigt allrum med generösa ljusinsläpp, härlig balkong med sol från morgon till eftermiddag, separat sovrum i anslutning till kök och hall, helkaklat och nyrenoverat duschrum med toalett, dusch och kommod samt separat skafferi med stilrena detaljer.

Här bor du i en stabil och välskött förening med låg belåning och väl underhållna fastigheter. Den solida ekonomin föranleder den låga månadsavgiften. För 3 346 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg samt bredband. Perfekt för dig som vill bo med en förmånlig boendekostnad!

Här bor du mycket centralt och högt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, butiker, caféer, barer, skolor, vackra promenadstråk, pendeltågsstation och centrum. Vackra promenadstråk längsmed Stångån ligger precis runt hörnet, de utmärkta kommunikationerna vid Linköpings Resecentrum en kort promenad bort och storstadspulsen i City når du enkelt via en kortare promenad. Hälsouniversitetet nås via en 5 minuter cykelväg samt Universitetet nås via 15 minuter cykelväg. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Linköping!

Tillträde sker enligt överenskommelse. Denna bostad vill du inte missa! Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna