Tannefors, Linköping

Nya Tanneforsvägen 80F

Såld
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Högt över trädtopparna med utsikt över Stångån

Nu erbjuds en möjlighet av sällan skådat slag - nämligen att förvärva ett av Linköpings i särklass bästa lägen!

Vi befinner oss invid den grönskande Snugganparken, ett stenkast från Tannefors Sluss. Här återfinns denna idealiskt planerade bostad om 2 rum och kök med rymlig balkong i söderläge samt en magnifik utsikt över trädtopparna och Stångåns glittrande vatten. Här bor ni rofyllt och bekymmerslöst i ett mycket eftertraktat område. Direkt utanför porten träder ni ut på Stångåns natursköna promenadstråk som bjuder ut er på härliga promenader eller löprundor. Längs med detta härliga stråk tar ni er in till Linköpings stadskärna på 5 minuter med cykel eller 15 minuter till fots.

Denna inbjudande bostad disponeras på 65 generösa kvadratmeter. Här välkomnas ni av en rymlig hall med gott om plats för att tillgodose förvaringsbehovet. I direkt anslutning till hallen finns dessutom en rymlig klädkammare. Vidare in från hallen möts ni av ett luftigt och spatiöst vardagsrum som delvis ligger öppet mot det smakfulla och hemtrevliga köket. I vardagsrummet slås ni av den generösa takhöjden och den ljuvliga utsikten som förstärks ytterligare när ni träder ut på den stora balkongen. Här kan ni låta er hänföras av den storslagna utsikten över parken och Stångån, samtidigt som solen ligger på under större delen av dagen. Köket erbjuder gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt matplats för 4-6 personer. Lägenheten erbjuder också ett väl tilltaget sovrum med god förvaringskapacitet. I anslutning till sovrummet ligger det rymliga och helkaklade badrummet som har en separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

BRF Konstnären är en stor och stabil HSB-förening med god ekonomi och en engagerad styrelse. I föreningen finns en relaxavdelning med bl.a. bastu och gym, cykelförråd, övernattningslägenhet och tre stora, välutrustade tvättstugor. Föreningens innergård är lummig, välskött och trevlig med planteringar och sällskapsytor. I den intilliggande parken finner ni bl.a. grillplats, utegym och lekplats.

Tannefors erbjuder ett rikt serviceutbud med bl.a. välsorterad ICA-affär, apotek, bageri, blomsteraffär, gym och frisör. I området finns även flertalet förskolor samt låg- och mellanstadieskola.

Sammantaget finns här alla förutsättningar för att trivas i många år framöver!

Mer om mäklarna