Tannefors, Linköping

Slåttergatan 4A

REDO™
  • 2 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt

Social och mysig tvårumslägenhet belägen i attraktiva Tannefors och Slåttergatan!

På Slåttergatan 4A finner du en social, stilren och unik tvåa i fint skick på första våningen med välplanerade ytor som bland annat erbjuder generös takhöjd, gott om förvaringsmöjligheter i form av två större garderober, utsikt mot lummigt och grönt område samt med större ljusinsläpp via fönsterpartier från två väderstreck. Sammantaget en bra bostad belägen i attraktivt område.

I den välplanerade och inbjudande hallen i denna lägenhet finns platsbyggd förvaring som bjuder på goda förvaringsmöjligheter. Det väl tilltagna vardagsrummet bjuder på härlig vy mot grönområde, bra umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Det sociala och öppna köket som renoverades år 2016 är ljust och luftigt utrustad med separat köksö där det finns en praktisk inbyggnadsugn, diskmaskin, kyl samt frys, släta luckor, spishäll samt mikrovågsugn. Utöver det finns ett inbjudande och charmigt sovrum med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Badrummet som renoverades år 2016 är smakfullt med dusch, toalett och golvvärme.

Detta populära, omtyckta och trygga område i Tannefors är ett mycket attraktivt bostadsområde med något för alla som vill bo ostört och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver i form av bra kommunikationer, matbutik, trevliga promenadstråk längsmed Stångån och vackra grönområden.

Tillträder sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt om så önskas. Välkommen!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tannefors, Linköping

Slåttergatan 4A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.