Tallboda, Linköping

Sidvindsvägen 66

Såld
  • 5 rum
  • 126 kvm
  • Bostadsrätt

Modernt bostadsrättsradhus i Tallboda med exklusiva detaljer!

Välkommen till detta stilfulla och moderna radhus på Sidvindsvägen 66 i eftertraktade Tallboda. Med sin ljusa och moderna design välkomnas du till detta hem med en genomgående hög standard, perfekt för dig som efterfrågar komfort och bekvämlighet i ditt boende.

Välkommen till detta stilfulla och moderna radhus med hörnläge på Sidvindsvägen 66 i eftertraktade Tallboda. Med sin ljusa och moderna design välkomnas du till detta hem med en genomgående hög standard, perfekt för dig som efterfrågar komfort och bekvämlighet i ditt boende.

Detta charmiga radhus erbjuder ett fantastiskt boende med ett och ett halvt plan och en modern design, är detta hemmet perfekt för den kräsna köparen som söker ett nytt boende där man bara kan flytta in. Huset har en genomgående ljus och modern atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Det öppna vardagsrummet välkomnar dig med gott om naturligt ljus och plats för både vardagsliv och underhållning och med en direkt utgång till det inglasade uterummet. Det vackra vita köket är fullutrustat med rostfria vitvaror och en vacker bänkskiva i ek. Här finns gott om plats för förvaring och mycket arbetsyta, perfekt för den som älskar att laga mat. På nedre plan finner ni även ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Vidare på nedre plan finner ni även ett duschrum med wc och dusch samt en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Via trappan når vi den tillbyggda övervåningen som består av två sovrum. Här finner vi även ett allrum med plats för soffa och tv, vidare finns även ett påkostat och lyxigt badrum med bastu, dusch och jacuzzi.

Radhuset har förmånen av att vara beläget på en hörntomt med en välplanerad trädgården med bra insynsskydd och möjlighet till avskildhet. Här kan du avnjuta solen från morgon till kväll.
Ett extra plus är det inglasade uterummet, perfekt för att avnjuta sommardagar och kvällar utan att oroa dig för väderleken. Här kan du njuta av din trädgård och omgivningen året runt.

I Tallboda bor du med närhet till det mesta, goda kommunikationer in till city såväl som närhet till livsmedelsaffär, förskola, restaurang samt fritidsliv i form av fotbollsplan samt vacker natur. Barnvänligt och lugnt område med all tänkbar service. Bra bussförbindelser in till stan såväl som cykel- samt bilväg.

Brf Tallkronan är en gedigen och ekonomiskt stabil förening som består totalt av 215 lägenheter fördelade i rad och parhus. Föreningen har 14 gårdar varav samtliga hus byggdes 1981-1983. I föreningen finns gemensamhetslokaler som solarium, bastu och samlingslokal.

Sammanfattningsvis är detta boende en enastående fastighet som erbjuder den perfekta balansen mellan komfort och elegans. Med sina tre sovrum, två lyxiga badrum, bastu, jacuzzi, och en inbjudande trädgård är detta hem en dröm som väntar på att bli din. Ta chansen att uppleva detta radhus personligen och kontakta oss för en visning idag.

Mer om mäklarna