Tallboda, Linköping

Vårbrisvägen 59

Såld
  • 5 rum
  • 112 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till ditt drömhem på Vårbrisvägen i det eftertraktade Tallboda!

I ett grönskande och barnvänligt område i Tallboda finns nu möjligheten att förvärva ett stilrent och unikt radhus.

Detta fantastiska bostadsrättsparhus erbjuder en unik kombination av modern komfort och naturskön omgivning. Med en fri vy och en generös tomt som sträcker sig mot skogskanten, är detta boendet perfekt för dig som söker harmoni och bekvämlighet.

Bostaden, uppförd år 2008, bjuder in till ett smakfullt och modernt boende med sina fem rum och kök. Här möts du av en genomgående stilren design där varje detalj noggrant utvalts för att skapa en trivsam atmosfär och detta radhus står helt redo för din omedelbara inflyttning.
Njut av bekvämligheten med toppmoderna materialval och maskinell utrustning som gör vardagen både enklare och mer lyxig. Här har du allt du behöver för att skapa minnen och trivsel för hela familjen.

Tallboda är den perfekta platsen för en bekväm vardag. Med direkt närhet till förskola och skola blir morgnarna smidiga och dagarna stressfria. Det omgivande serviceutbudet gör att du har allt du behöver inom räckhåll. Dessutom är kommunikationen utmärkt, vilket ger dig snabb och enkel tillgång till både stadsliv och natur.
För den naturälskande finns det gott om möjligheter till avkoppling och motion i det omgivande landskapet. Utforska de vackra omgivningarna med närliggande motionsspår och njut av den friska luften.

Ditt nya hem på Vårbrisvägen i Tallboda är inte bara en bostad, det är en livsstil. Här kombineras det bästa av både stads- och naturlivet. Missa inte chansen att skapa ditt eget paradis i detta underbara radhus. Välkommen hem!

Mer om mäklarna