Tallboda, Linköping

Vårbrisvägen 53

Såld
  • 5 rum
  • 112,1 kvm
  • Bostadsrätt

Påkostat parhus i barnvänliga Tallboda

Välkommen till Vårbrisvägen 53 - ett välskött bostadsrättsparhus med ett av områdets bästa lägen. Här bor du insynsskyddat och med skogen som granne med ett härligt elljusspår och utegym. Tomten är generös och bjuder på såväl lekytor som plats för odlingar i växhus och pallkragar. Garage med vidbyggd förrådsdel.

Detta hem är perfekt för både familj och vänner. Här erbjuds stora sociala ytor inklusive ett mysigt vinterbonat uterum. Högklassigt kök från 2021 med granitskiva, vinkyl, dubbla ugnar och en mycket tyst takintegrerad fläkt. Huset tillhandahåller också tre lättmöblerade sovrum, dubbla helkaklade sovrum och gentomtänkta förvaringsutrymmen som rymmer alla dina ägodelar. Stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en trevlig atmosfär.

Tallboda är ett mycket trivsamt och lugnt område med barnvänliga förhållanden. Närhet till skolor, förskolor och fotbollsplan samt bra cykelförbindelser och busskommunikationer med övriga staden. En kort promenad bort ligger Tallboda centrum med välsorterad matbutik, kiosk, postservice och pizzeria.

Mer om mäklarna