Tallboda, Linköping

Vårbrisvägen 66

Såld
  • 4 rum
  • 104 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt hörnläge i Tallboda med detta charmiga radhus

I ett grönskande och barnvänligt område i Tallboda finns nu möjligheten att förvärva ett stilrent och unikt radhus.

I ett grönskande och barnvänligt område i Tallboda finns nu möjligheten att förvärva ett radhus om fyra rum och 104 väldisponerade kvadratmeter. På Vårbrisvägen 66 bor du med gavelläge i en ren och skär idyll med fasaden täckt i lummigt blåregn. Bostaden med dess solsäkra och insynsskyddade läge bjuder även på ett större isolerat uterum, spabad, platsbyggt utekök samt växthus, vilket gör denna bostad unik! Parhuset är i utomordentligt skick och har närhet till naturen vilket skapar en hög trivselfaktor.

Bostaden disponeras om ett luftigt och ljust kök med bland annat diskmaskin och vinkyl, sociala och moderna ytor, ett badrum samt ett duschrum varav det ena inrymmer bekvämligheter som badkar, medan det andra är utrustat med dusch, toalett, tvättmaskin, torktumlare samt kommod. Tillhörande klädkammare som nås via övre plan. Totalt finns det tre trivsamma sovrum belägna på övervåningen, en välskött trädäckad altan med tillhörande inglasat och isolerad uterum med golvvärme belägen vid bostadens baksida, stenbelagd altan på framsida med plats för sittgrupp samt platsbyggt utekök, trädgårdsförråd samt tillhörande garage. Bra förvaring inomhus genom flertalet garderober.

Tillhörande bostaden finner ni en härligt lummig trädgårdstomt som vetter mot lugnt grönområde. Närhet till lekplats, skog och fotbollsplan. Här växer vindruvor samt ett underbart valnötsträd. Perfekt möjlighet för den som älskar att odla! Intill huset finns en carport med tillhörande förrådsdel. Uppfarten framför har plats för flertalet bilar. Här är det förberett för laddbox för elbil.

Tallboda är ett mycket trivsamt och lugnt område med barnvänliga förhållanden. Närhet till skolor och förskolor. Bra cykelförbindelser och busskommunikationer med övriga staden. En kort promenad bort ligger Tallboda centrum med välsorterad matbutik, kiosk, postservice och pizzeria. Det finns även härliga skogsområden med ett utegym, belyst motionsspår samt en grillplats med vindskydd, perfekt för rekreation.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna