T1, Linköping

Drabantgatan 25

  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 195 000 kr
Månadsavgift: 4 519 kr/mån

En marktrea med karaktär!

Välkommen till en stor trea med stor uteplats samt 2,90 meter i takhöjd.

Välkommen till en stor trea med stor uteplats samt 2,90 meter i takhöjd. Här bor du i en välplanerad lägenhet med öppna ytor. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt ett ljust kök med plats för middagsbord och öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober samt en rymlig klädkammare.

Denna lägenhet passar unga som äldre, ensamstående eller barnfamilj, tack vare en öppen och härlig planlösning, hiss, få trösklar, busshållplats till Drabantgatan samt ett dagis på innergården. Lägenheten har ett optimalt läge i T1 med gångavstånd till city.

Här bor du i en trevlig och välskött förening med fina faciliteter så som SPA, gym, gemensamhetslokal, bastu, verkstad/hobbyrum samt övernattningslägenhet. I föreningen finns även en fin innergård samt stort trädäck med utemöbler och grillar att nyttja. Garageplats finns att hyra i föreningen och det finns även möjlighet till elplats för elbil eller hybrid.

Närhet till trevliga Trädgårdsföreningen och till bra service med mataffär och restaurang inom området. Bra gångavstånd till Hälsouniversitetet/Universitetssjukhuset och Valla vårdcentral med apotek. Cykelavstånd till Universitetet. Barnomsorg finns inom kvarteret och närliggande kvarter. Det kända fritidsområdet Valla, med Gamla Linköping, är inom kort räckhåll med promenadstigar, löpstigar samt cykelbanor.

- Välkomna på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

T1, Linköping

Drabantgatan 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.