T1, Linköping

Fanjunkaregatan 139

Såld
  • 3 rum
  • 73,5 kvm
  • Bostadsrätt

Trea med ypperligt läge!

Med ett ypperligt läge intill grönområdet, där lugnet är påtagligt, ligger denna fantastiska trea i fint skick!

Bostaden stoltserar med högt läge och vackra vyer, bra planlösning med genomgående fräscha ytskikt samt fönster åt tre väderstreck utan insyn.
Köket går i den vita linjen och inspirerar till matlagning, intill köket erbjuds en matplats lagom för sex gäster. Rymligt sällskapsrum med plats för både middagsbord och soffgrupp.
Bostaden har en egen tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp, som förvaring finns även en klädkammare.

Det finns två mycket fina sovrum varav det större sovrummet har fönster åt två väderstreck. Rymlig balkong i fritt läge med eftermiddags- och kvällssol. Loftgången kan användas som en extra balkong där ni kan ställa barnvagn eller bara njuta av morgon -och förmiddagssolen. Tryggt, säkert och bekvämt med hiss och rymligt vindsförråd i samma hus som lägenheten.
Detta är en bostad för dig som värdesätter lugn och ro och en hög boendestandard.

Stabil och engagerad Riksbyggenförening, här bor du med låg månadskostnad om 4 759 kr/mån där ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband, bostadsrättstillägg samt garage gott om plats för både bil och cyklar.

T1 är ett mycket populärt område med närhet till såväl US, Universitetet, Mjärdevi och med bra cykel/gångavstånd till city och nära till buss.
Mycket barnvänligt område (bilfritt på innergårdarna). Bekvämt med närhet till skola, förskola, mataffärer, vårdcentral, apotek och motionsspåret i härliga Vallaskogen. Nära till Gamla Linköping med ett stort utbud av kulturupplevelser och barnvänliga aktiviteter.

Mer om mäklarna