T1, Linköping

Drabantgatan 13

Såld
  • 5 rum
  • 119,9 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad, öppen planlösning och söderbalkong

Välkommen hem till en optimalt planerad femrummare med ett genomgående ekparkettgolv, två smakfulla och helkaklade badrum med badkar respektive dusch samt tvättpelare. Klassiskt kök i vitt med noga utvalda vitvaror. Öppen yta med mycket rymd mellan kök, vardagsrum och matplats. Fyra rymliga sovrum till familjens samtliga medlemmar samt ett förråd som kan användas som ett extra sovrum eller arbetsrum om så önskas. Södervänd balkong med sol fram till ca kl 18-19-tiden sommartid.

Här bor du i en trevligt och välskött förening med fina faciliteter så som SPA, gym, gemensamhetslokal, bastu, verkstad/hobbyrum samt övernattningslägenhet. I föreningen finns även en fin innergård samt stort trädäck med utemöbler och grillar att nyttja. Garageplats finns att hyra i föreningen och det finns även möjlighet till elplats för elbil eller hybrid.

Närhet till trevliga Trädgårdsföreningen och till bra service med mataffär och restaurang inom området. Bra gångavstånd till Hälsouniversitetet/Universitetssjukhuset och Valla vårdcentral med apotek. Cykelavstånd till Universitetet. Barnomsorg finns inom kvarteret och närliggande kvarter. Det kända fritidsområdet Valla, med gamla Linköping, är inom kort räckhåll med promenadstigar, löpstigar samt cykelbanor.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna