T1/ Valla, Linköping

Westmansgatan 52

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus markplanstrea med två uteplatser och huskänsla

Här möts du av en ljus och välplanerad markplanstrea på Westmansgatan. Här har du chansen att finna ett boende med fina ytskikt och egen stor uteplats på både framsida samt en mindre att nyttja på framsidan.

I ett grönskande och lugnt område finns nu möjlighet att förvärva en välplanerad och trivsam bostadsrätt om tre rum fördelade på 81 kvm. Här disponerar man hela bottenvåningen i ett hus om två plan. Bostaden har en större uteplats med gräsmatta på baksidan att nyttja samt en mindre uteplats på framsidan. Hela bostaden inger huskänsla och har närhet till naturen vilket skapar en hög trivselfaktor.

Rummen disponeras enligt ett badrum med badkar och dusch, toalett, handfat. Separat praktisk tvättstuga utrustad med goda förvaringsmöjligheter, hyllplan samt tvättmaskin och torktumlare. Ljust och funktionellt kök med induktionshäll, två sovrum, vardagsrum med sociala ytor samt insynsskyddad uteplats. "Den trivsamma uteplatsen med äppelträd vetter ut mot solsäkert söderläge som bjuder på sol hela dagen. Härifrån når man även ett isolerat förråd tillhörande lägenheten. Bostadens andra uteplats som nås från entrén bjuder på kvällssol. Här finns ett plommonträd och egen plats för cykelparkering.

Brf Idrottstävlingen är en attraktiv och välskött förening med god ekonomi och tillgång till tvättstugor, övernattningslägenhet, boulebanor, redskapsbod med diverse redskap i för användning. I detta lugna och barnvänliga område bor du med radhuskänsla väldigt centralt och nära det mesta. Härifrån promenerar du till Linköpings mittkärna, Trädgårdsföreningen och Universitetssjukhuset på tio minuter samt till Universitetet på en kvart. I området finns flera skolor och förskolor, vårdcentral, apotek och djursjukhus. Närheten till Gamla Linköping och Vallaskogen med motionsspår, gångstråk och Lill-Valla gör läget extra attraktivt.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna