T1/ Valla, Linköping

Westmansgatan 24

  • 3 rum
  • 91,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift: 6 292 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Bostad av sällan skådat slag - snart kan den här underbara markplanstrean bli din!

Här på Westmansgatan 24 möts ni av en trivsam lägenhet om tre rum och kök på hela 91,5 kvadratmeter. Denna bostad kännetecknas av luftiga, sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Det finns två generöst tilltagna sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin, en rejäl klädkammare med mycket god förvaringskapacitet samt en stor uteplats med fint västerläge som ger många soltimmar. I anslutning till uteplatsen finns ett uteförråd och till lägenheten hör även ett vindsförråd.

Brf Idrottstävlingen är en stabil HSB-förening med välskötta fastigheter och god ekonomi. Föreningen består av 189 lägenheter. Här finns möjlighet att nyttja faciliteter såsom gemensamma tvättstugor, bastu och övernattningslägenhet. Det finns även en boulebana och grillplatser. I månadsavgiften på 6 292 kr ingår värme, vatten, tv och bredband. För dig med bil finns garageplats att tillgå mot avgift.

Valla har ett strategiskt läge med kort promenad/cykelavstånd till såväl Linköpings innerstad som Universitetet och Mjärdevi. Goda bussförbindelser med övriga staden. Ett familjevänligt område med flera lekplatser, dagis och skolor i närheten. Här finns även närhet till mataffär, vårdcentral, BVC, apotek och djursjukhus. För den som gillar att vistas i naturen finns lummiga Vallaskogen på krypavstånd!

Boka visning

  • Bokad visning, anmäl er via hemsidan. Varmt välkomna

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

T1/ Valla, Linköping

Westmansgatan 24

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.