T 1/ Valla, Linköping

Fridtunagatan 19

Såld
  • 1 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Hörnlägenhet med stor och takbeklädd balkong!

Välkommen till denna charmiga etta med sovalkov och balkong som erbjuder gott om plats för sammankomster med nära och kära!

Välkommen till denna etta med sovalkov i populära, trivsamma och idylliska T 1/ Valla! Det generösa ljusinsläppet suddar ut gränsen mellan ute och inne. Här hittar du en charmig och optimalt planerad hörnlägenhet med mycket dagsljus, bra planlösning och sociala ytor.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande hall med bra förvaring. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och en mysig och rogivande sovalkov med plats för dubbelsäng. Köket är socialt, trevligt och ljust med vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Det rymliga, öppna och sociala vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor och fin utsikt. I badrummet finns toalett, badkar, handfat och tvättmaskin.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor och takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela morgonen och förmiddagen och har lättmöblerade ytor.

HSB Brf Idrottshallen är en välskött, trevlig och aktiv förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller en trevlig innergård, övernattningslägenhet och samlingslokal.

Här bor du vid ett av T 1/ Vallas bästa lägen, med Vallaskogen och Gamla Linköping inom gångavstånd. Universitetet ligger en cykeltur bort och Linköping city finns på samma avstånd åt andra hållet. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Linköping har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

Mer om mäklarna