T 1/ Valla, Linköping

Fanjunkaregatan 139

Såld
  • 3 rum
  • 73,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fint renoverad 3:a i hjärtat av populära T1/Valla. Välkommen hem!

Välkomna till Fanjunkaregatan 139, perfekt beläget intill skogsdungen hittar vi denna trivsamma och ljusa lägenhet på 73,5 kvadratmeter. En fantastisk bostad belägen på våning 2 av 3 med tillgång till hiss. Denna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet, ljus och förvaring.
Det första imponerande inslaget är de snyggt utförda ytskikten som präglar hela bostaden och skapar en modern och lockande atmosfär. Det rymliga köket utrustat kvalitativa vitvaror erbjuder även stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för matlagning och social samvaro.
I lägenheten hittar vi två sovrum. I det större sovrummet har ni fönster åt två väderstreck och en stor skjutdörrsgarderob med mycket bra klädförvaring. Sedan har vi ytterligare ett sovrum med fin ekparkett, perfekt som kontor eller barnrum.
Stort och ljust vardagsrum, även det med ekparkett. I vardagsrummet har vi utgång till rymlig balkong med eftermiddags- och kvällssol.
Med den rymliga klädkammaren finns ytterligare förvaringsmöjligheter. Dessutom finns en tvättstuga i lägenheten, vilket ger extra bekvämlighet i vardagen.
Valla har ett strategiskt läge med kort promenad/cykelavstånd till såväl Linköpings innerstad som Universitetet och Mjärdevi. Goda bussförbindelser med övriga staden. Ett familjevänligt område med flera lekplatser, förskolor och skolor i närheten. Här finns även närhet till mataffär, vårdcentral, Campus, apotek och djursjukhus. För den som gillar att vistas i naturen finns lummiga Vallaskogen på krypavstånd!
Stabil förening med välskötta fastigheter och god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och garage i länga. För den som har elbil så finns det laddstolpe till samtliga platser i garaget.
Denna bostad är inflyttningsklar med flexibelt tillträde, perfekt för dig som vill bo med komfort och smidighet i vardagen.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna