T 1/ Valla, Linköping

Fridtunagatan 10

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Marklägenhet med stor härlig uteplats centralt!

Välkommen till T 1/ Valla och denna nyligen producerade lägenhet vars stilrena design passar alla, här är det bara att flytta in!

Här erbjuds en öppen och stilren hörnlägenhet där det, tack vare det generösa ljusinsläppet, aldrig känns mörkt eller instängt. Det här är en lägenhet i toppskick där du inte behöver göra något annat än att flytta in och börja trivas. Idag är det en tvåa men det finns möjlighet att sätta upp en vägg och få ett kontor eller sovrum till.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande och välplanerad hall med platsbyggda garderober med skjutdörrar och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort, ljust och harmoniskt sovrum med rymliga garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Köket är modernt, stilrent och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, höga skåp, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Det rymliga, öppna och sociala vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, fönster åt två håll, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, dusch, handfat, kommod, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. Till den här lägenheten hör en stor, härlig uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Längs med hela lägenheten ligger den härliga uteplatsen som nuvarande ägare har låtit bygga ett inglasat uterum på. Den stora stenlagda altanen rymmer såväl bord och stolar som blomkrukor och odlingslådor. Uteplatsen vetter mot den trevliga innergården där man sommartid kan grilla eller bara njuta under pergolan i de trevliga utemöblerna. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen.

I hjärtat av T 1/ Valla bor du mycket centralt, naturnära och attraktivt med närhet till bland annat vackra grönområden, skola, matbutik, vårdcentral, apotek och Evidensia. Johannesborgsparken ligger precis utanför porten, Vallaskogen o Gamla Linköping en kort promenad bort och centrala Linköping med hela dess utbud ligger bara en kort bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Vart välkomna på visning!

Mer om mäklarna