T 1/ Valla, Linköping

Fridtunagatan 17

Såld
  • 1 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

Stor etta med sovalkov belägen mellan Universitetet och city!

Välkommen till denna öppna etta med stor balkong!

Här erbjuds en öppen och välplanerad lägenhet med ett ljusinsläpp som är svårt att motstå. Här kommer du att trivas.

Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Det stora, praktiska och moderna köket bjuder på vita skåpluckor, bänkskiva i ek och gott om plats för matbord och stolar. Rymligt, öppet och socialt vardagsrum med mycket dagsljus och härliga umgängesytor.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från köket och erbjuder västerläge. Balkongen kommer att vara nyrenoverad vid inflyttning då ett försäkringsärende pågår just nu.

HSB Brf Idrottshallen är en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, hobbyrum och samlingslokal med övernattningsmöjligheter.

I hjärtat av T 1/ Valla bor du centralt, naturnära och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, bra kommunikationer, vackra grönområden och vårdcentral. Vallaskogen ligger ett stenkast från lägenheten, Universitetet en cykeltur bort och centrala Linköping ligger en kort bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Välkomna på visning!

Mer om mäklarna