Södra Ekkällan, Linköping

Rotegatan 4

Såld
  • 1,5 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus härlig 1,5:a i nyskick med allt du behöver!

På attraktiva Rotegatan kan vi nu stolt presentera den här 1,5:an med en inglasad balkong på 8 kvm, fullutrustat kök och badrum med tvättmaskin!

Söker du efter en mindre lägenhet som upplevs öppen och rymlig och som erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter? Vill du köpa en lägenhet i nyskick utan att behöva lägga tid och energi på renoveringar innan inflytt? I sådana fall är det här rätt bostad för dig. Här erbjuds ett komplett boende där ingenting lämnats åt slumpen. Välkommen till Rotegatan 4!

Bostaden är disponerad på 40,5 kvm och inrymmer ett modernt fullutrustat kök med bl.a. integrerad diskmaskin och induktionshäll, ett helkaklat duschrum med tvättavdelning och golvvärme, ett luftigt vardagsrum, separat sovutrymme och en fantastisk inglasad balkong på 8 kvm. Balkongen vetter mot en skogsdunge vilket bidrar till noll insyn och en rogivande atmosfär.

Ett bekvämt boende i byggnad med två hissar. Precis intill byggnaden ligger en stor, välsorterad matbutik, populärt gym, kvarterskrog, parkeringsgarage och busshållplats. Södra Ekkällan är ett område som blivit omåttligt populärt just tack vare sitt strategiska läge nära Linköpings innerstad och Universitetssjukhuset samtidigt som naturen med Tinnerö Eklandskap ligger ett stenkast bort.

Perfekt bostad för förstagångsköparen, studenten eller veckopendlaren. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna