Södra Ekkällan, Linköping

Honnörsgatan 2

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

UNDERBAR HÖRNLÄGENHET MED BALKONG OM 18 KVM I TVÅ VÄDERSTRECK!

Välkomna till denna nyproducerade och mycket välplanerade hörnlägenhet där ni erbjuds öppna och sociala umgängesytor med stora fönsterpartier i ett fint hörnläge. Bostaden har en underbar balkong som följer bostadens hörnläge och erbjuder kvällssol. Balkongen är L-formad och har två utgångar från bostaden, en ifrån köket och en från sovrummet.

Bostaden är smakfullt inredd med vitmålade väggar, fint parkettgolv, smakfullt kök med snickerier i vitt. Vidare får ni ett sovrum om ca 11 kvm med plats för säng och arbetsbord. Bostaden erbjuder även ett helkaklat badrum med duschhörna samt tvättmaskin.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband och TV via Telia, bostadsrättstillägg samt även den fasta kostnaden för el. Föreningen har tecknat ett gemensamt elabonnemang för samtliga bostäder. Bostadsrättsinnehavaren betalar enbart sin egen elförbrukning för hushållselen.

Brf Knuten erbjuder sina medlemmar en härlig och mysig takterrass med pentry och sittgrupper. Perfekt om du vill äta middag med vänner, anordna en filmkväll under bar himmel eller bara koppla av en solig sommardag. Högst upp i huset, intill takterrassen, ligger tvättloungen. Här finns tvättmaskiner och en mysig sittgrupp där du kan koppla av medan tvätten torkar. I föreningen finns också ett cykelrum med både mekhörna och spolplatta för cykeln.

Södra Ekkällan är ett område med många fördelar. Här bor man i ett område beläget mitt emellan City och Eklandskapet med första parkett intill Universitetssjukhuset och Garnisonen. Från Södra Ekkällan nås även Universitetet på bekvämt cykelavstånd. I närheten av lägenheten finns välsorterad matbutik, pizzeria, sushirestaurang samt en trevlig kvarterskrog och två bra gym (Friskis och Svettis och Nordic Wellness). Trevliga promenadstråk intill närliggande Tinnerbäcken. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Ett boende som passar perfekt som första boende eller för studenten som vill ha närhet till både universitetet samt till kultur- och restaurangliv i city.

Mer info finns att tillgå via: https://www.bonava.se/bostad/linkoping/sodra-ekkallan/knuten

Varmt välkommen att bekanta er med er nästa drömbostad!

Tillträde enligt överenskommelse med säljaren.

Varmt välkomna på visning.

Mer om mäklarna