Södra Ekkällan, Linköping

Batterigatan 11

Såld
  • 4 rum
  • 102 kvm
  • Bostadsrätt

MYCKET VÄLPLANERAD 4:A I ATTRAKTIVA OCH CITYNÄRA SÖDRA EKKÄLLAN! BRA AVGIFT DÄR ALLT INGÅR!

Hela lägenheten genomsyras av en fin interiör med målade väggytor, enhetliga ekparkettgolv och härliga ljusinsläpp. Lägenheten är mycket välskött och den lugna, omgivande atmosfären från närområdet bidrar till att det är lätt att koppla av och låta hemkänslan infinna sig. Denna mycket välplanerade bostad erbjuder er en öppen planlösning i de sociala ytorna mellan kök och vardagsrum. Både kök och vardagsrum är väl tilltagna och rymmer ett stor matgrupp för 6-8 personer samt en stor soffgrupp. Från köket och matplatsen når ni den stora och inglasade balkongen som vetter i härligt solläge och mot innergården. Bostaden erbjuder vidare tre stora sovrum och samtliga med mycket goda förvaringsutrymmen i platsbyggda garderober utrustade med Elfa inredning. Ett av sovrummen har även en stor klädkammare.

Brf Ekkällan 3 är en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och en engagerad styrelse. Varje lägenhet har ett källarförråd. Föreningen disponerar över både garage- och parkeringsplatser som de boende kan hyra. Dessutom finns möjlighet att kunna nyttja en övernattningslägenhet. Bostadsrättsföreningen har nyligen gjort investeringar och installerat solceller på taken samt installerat laddboxar i garaget. Avgiften för denna bostad ligger på 5196 kr/månad och här ingår värme, vatten, EL, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg!

Området är lugnt och trivsamt med flertalet skolor och förskolor i närheten, den närmsta ligger faktiskt tvärs över gatan. På bekvämt gångavstånd finns närmsta matbutik, samt träningsanläggningar och restauranger. För den som gillar att vistas i naturen är det bara att slänga på sig löparskorna och ge sig ut i Tinnerö Eklandskap som är en nära granne. Även Tinnerbäcken med sina fina promenadstråk är ett bra ställe att finna rekreation på.

Varmt välkommen att besöka visningen av denna härliga bostad!

Mer om mäklarna