Södra Ekkällan, Linköping

Bataljonsgatan 25

  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 895 000 kr
Månadsavgift: 4 016 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljus, modern och social tvåa

Nu har du chans att förvärva denna moderna och välplanerade tvåa i trivsamma Södra Ekkällan med fina materialval och stora ljusinsläpp.

Med ett attraktivt läge på Bataljonsgatan 25 finner du denna trivsamma markplanstvåa om 54 kvadratmeter med en trivsam uteplats, moderna ytskikt, stort och härligt sovrum såväl som öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd.

Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i vitt som erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats. Ett harmoniskt sovrum. Socialt vardagsrum som rymmer plats för soffgrupp samt separat del för matbord. Tillhörande finner ni även ett helkaklat och modernt duschrum utrustat med dusch, toalett, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Tillhörande bostaden finns en härlig uteplats som nås via bostadens framsida. Här kan du ställa upp ett mindre bord samt stolar och njuta av eftermiddagssol. Tillhörande klädkammare som nås via bostadens hall.

Brf Arenan 2 är en välskött förening med en engagerad styrelse och god ekonomi. Här finns tillgång för de boende att nyttja en fantastisk takterass med tillhörande gemensamhetslokal samt en fantastiskt fin innergård med sittplatser och utegym.

Södra Ekkällan är ett område med många fördelar. Här bor man i ett område beläget mitt emellan City och Eklandskapet med första parkett intill Universitetssjukhuset och Garnisonen. I närheten av lägenheten finns välsorterad matbutik, skolor och förskolor och två bra gym (Friskis och Svettis och Nordic Wellness). Trevliga promenadstråk intill närliggande Tinnerbäcken. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Ett boende som passar såväl den äldre som den yngre målgruppen.

Varmt välkommen till er nästa drömbostad!

Boka visning

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södra Ekkällan, Linköping

Bataljonsgatan 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.