Skäggetorp, Linköping

Storgården 29

Såld
  • 3 rum
  • 89 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus, öppen och hemtrevlig markplanstrea med uteplats

Välkommen till Skäggetorp och denna trea tillhörande en välskött, stabil och aktiv förening med mycket god ekonomi, gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar och ständigt fokus på förbättringsåtgärder.

Här erbjuds en öppen och hemtrevlig lägenhet där ljuset adderar en härlig och lättsam känsla till bostaden. Här kan du bo och trivas länge.

I denna bostad välkomnas du av en inbjudande och öppen hall med hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett ljust, praktiskt och socialt kök samt ett rymligt, öppet och lättmöblerat vardagsrum med generösa sällskapsytor, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet är stort och ljust och har gott om plats för både garderober och dubbelsäng. Detta rum används idag som kontor för alla familjens medlemmar. Utöver det finns ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng. Bostaden har även ett stort och funktionellt badrum med toalett, duschkabin, tvättmaskin, handfat, kommod och förvaringsskåp och en gästtoalett samt en rejäl klädkammare.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och fin uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Den stenlagda uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen och plats för matbord och stolar. Uteplatsen vetter mot ett grönområde som även rymmer en lekplats.

HSB Brf Gasellen är en välskött, stabil och aktiv förening med mycket god ekonomi, gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, gym, cykelrum, hobbyrum, gemensamhetslokal, återvinningsrum och lekplatser.

Välkomna på visning!

Mer om mäklarna