Ramshäll/Centralt, Linköping

Rosengatan 2

Såld
  • 2 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusiv mini-2:a med fantastisk utemiljö och svårslaget läge!

Med ett avskilt läge i en totalrenoverad fastighet välkomnas ni till denna optimalt planerade "mini-2:a" med privat ingång och en fantastisk utemiljö!
Här, i lugna och eftertraktade Ramshäll, bor ni bekvämt med endast ett par minuters promenadavstånd till centrala Linköping. Fastigheten angränsar till den vackra parken Mahoniadalen som genomkorsas av Tinnerbäcken, vilket bidrar till en behaglig omgivning med porlande vatten och grönskande vegetation. Här är det knappast svårt att trivas!

Lägenheten disponeras på 38 generöst tilltagna kvadratmeter. Interiören präglas genomgående av ett vackert hårdvaxat fiskbensparkettgolv och målade väggytor i sobra kulörer. Hela fastigheten totalrenoverades omsorgsfullt 2019 och här lämnades ingenting åt slumpen. Hallen är rymlig med gott om plats för avhängning och förvaring i en garderob. Vidare in i bostaden når ni hemmets hjärta med det ljusa och luftiga vardagsrummet som ligger öppet mot det eleganta och välutrustade köket. I köket förenas exklusiva materialval med hög funktionalitet vilket bjuder in till härliga matlagningsupplevelser. Här finns en naturlig matplats för 4 personer. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för socialt umgänge och här finns alla förutsättningar för att inreda umgängesytan till perfektion. De stora fönstren släpper in mycket ljus vilket förstärker trivselfaktorn ytterligare. I anslutning till vardagsrummet når ni det rymliga sovrummet bakom de läckra industriglasväggarna. Sovrummet erbjuder god förvaringskapacitet och plats för mindre dubbelsäng. Det stilfulla badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat vägghängd WC, dusch med glasväggar och kombimaskin. Den trevliga uteplatsen är spatiös och ligger i ett insynsskyddat läge. Här njuter ni av kvällssolen och den lummiga, rogivande omgivningen.

Förutom att lägenheten är i toppskick, kan ni även åtnjuta en mycket förmånlig boendekostnad tack vare den låga månadsavgiften på 1 577 kr. Föreningen är exceptionellt välskött och stabil med låg belåningsgrad och en totalrenoverad fastighet där inget större underhållsbehov föreligger. Som boende i föreningen har ni tillgång till ett lägenhetsförråd i källaren, gemensam tvättstuga, cykelförråd och möjlighet till parkering för såväl bil som MC.

Här kan ni verkligen slå er ner och njuta från första stund medan verktygslådan kan samla damm i förrådet under en lång tid framöver. Lägesmässigt bor du alldeles intill Universitetssjukhuset med kort promenadavstånd till Tinnerbäcksbadet, Trädgårdsföreningen och goda kommunikationer. På kort promenadavstånd når du innerstadens kompletta serviceutbud.

Sammantaget är detta ett suveränt tillfälle för studenten, förstagångsköparen eller veckopendlaren. Bostaden lämpar sig idealiskt för dig som värdesätter fördelarna av att bo i bostadsrätt men samtidigt uppskattar den privata avskärmningen. Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna