Övre Vasastaden, Linköping

Idun Lovéns gata 4

Såld
  • 3 rum
  • 93 kvm
  • Bostadsrätt

Modern taklägenhet belägen i Övre Vasastaden med underbar balkong

Stilren trerummare belägen i Övre Vasastaden med stor balkong samt två lyxigt helkaklade badrum

Med ett attraktivt läge på Idun Lovéns Gata 4 finner du denna stilrena och charmiga trerummare om 93 kvadratmeter med en stor balkong med utsikt över trädtopparna och takåsar, moderna ytskikt, braskamin, ett duschrum samt en gästtoalett såväl som en välplanerad och social planlösning med öppna ytor. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen högst upp i huset på våning 5 av 5.

Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i vitt som erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats. Två harmoniska sovrum varav ena har plats för säng och goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober samt ett sovrum med garderob och plats för skrivbord samt säng. Bostadens vardagsrum bjuder på stora ytor, direkt utgång till balkong samt tillhörande braskamin. Här finner ni även ett lyxigt helkaklat duschrum med takdusch, tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp. Från hallen når man även bostadens gästtoalett som är utrustad med wc och handfat. Genomgående stilrena färgskalor på väggar samt ekparkettgolv.

Brf Vasafortet är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat cykelrum och en trevlig och välskött innergård. Föreningen disponerar över garageplatser som de boende kan hyra och i området finns boendeparkering.

Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasafortet bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. I närheten finner ni ett härligt torg med flertalet populära restauranger, grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. På krypavstånd finns en välsorterad matbutik, flertalet attraktiva restauranger och vackra grönområden.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Mer om mäklarna