Övre Vasastaden, Linköping

Timmermansgatan 1C

Såld
  • 1 rum
  • 36 kvm
  • Bostadsrätt

EXEMPLARISK ETTA NÄRA ALLT/ ÖVRE VASASTADEN

Kvadratsmart etta om 36 kvadratmeter med balkong på tredje våningen. Perfekt bostad för studenten, förstagångsköparen eller pendlaren.

Nu finns chansen att bli ägare till en lägenhet som fortfarande är så gott som i nyskick. Med rätt möblering av de öppna ytorna kan du skapa ett fantastiskt djup i den här lägenheten. Lägenheten erbjuder en boyta om 36 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. Det märks att man lagt ner mycket tid och omsorg vid planeringen av den här lägenheten. Här erbjuds ett komplett, bekymmersfritt boende i högsta klass med genomgående parkettgolv och vitmålade väggytor. Fullutrustat ljust kök från Ballingslöv med granit bänkskiva , allrum i öppen planlösning mot balkongen samt ett fräscht, helkaklat badrum med dusch. Bostaden har ett fritt läge och är belägen på våning 3 i hus med hiss.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en mysig balkong om 8kvm som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från allrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och loungedel med utsikt över innergården.

Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasaportalen bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv samt direkt närhet till en välsorterad matbutik. I närheten finner ni ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden.
Perfekt bostad för studenten, förstagångsköparen eller för den som söker en övernattningslägenhet. Universitetet i Valla och Medicinska fakulteten når man smidigt via buss, cykel eller gång.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna