Övre Vasastaden, Linköping

Thorells gata 1

Såld
  • 4 rum
  • 99 kvm
  • Bostadsrätt

Påkostad 4:a i välskött förening

Välkommen hem till en ljus och yteffektiv 4:a med fönster i tre väderstreck, inglasad balkong om 13 kvm och ett öppet läge med utsikt mot domkyrkan. Här bor man attraktivt och barnvänligt på en bra adress i Övre Vasastaden med gångavstånd till såväl city och Resecentrum som matbutiker, restauranger och skolor. Välskött förening med stabil ekonomi och flertalet faciliteter.

Lägenheten bjuder på ett fullutrustat kök från HTH med rostfria vitvaror från Siemens, vardagsrum och kök i öppen planlösning, tre lättmöblerade sovrum och dubbla badrum, varav det större är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Balkongen är belägen in mot den lugna innergården och bjuder på härlig eftermiddags- och kvällssol.

Bostadsrättsföreningen Brf Vasastaden satsar på en högre livskvalité för sina medlemmar. Utöver din bostad och den vackra innergården får du även tillgång till ett gym samt till den lyxiga relaxavdelningen som har en bubbelpool och bastu. För era långväga gäster finns tillgång till ett övernattningsrum med eget duschrum. Vidare har föreningen cykelrum, lägenhetsförråd och garage med access från trapphuset - samtliga platser utrustade med laddbox.

Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasastaden bor ni lugnt och avskilt men samtidigt med gott om lokala restauranger och en välsorterad matbutik. På bekvämt avstånd nås också centrum, Resecentrum och fjärrbussterminalen, grönområden och Stångån med dess vackra promenadstråk. För dig med barn finns också flertalet förskolor, skolor och gymnasieskolor i området såsom Berzeliusskolan, Katedralskolan, Linköpings Kulturskola och Internationella Engelska skolan. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden.

Anmäl ditt intresse redan idag till detta bekväma boende!

Mer om mäklarna