Övre Vasastaden, Linköping

Slöjdgatan 2

REDO™
  • 2 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 795 000 kr
Månadsavgift: 3 360 kr/mån

Kvalitativt boende med hög standard i Övre Vasastaden

Nu har vi det stora nöjet att få saluföra en mycket tilltalande och påkostad tvårumsbostad med ett idealiskt läge i omtyckta Övre Vasastaden. Denna lägenhet erbjuder kvalitéer utöver det vanliga med en stor solig balkong om 14 kvadratmeter, social planlösning, tillgång till välutrustat gym via föreningen, varmgarage och en fullt utrustad övernattningslägenhet.

Bostaden är disponerad på 70 kvadrat och är belägen tre trappor upp i en byggnad med hiss som uppfördes år 2016. Här erbjuds en genomgående hög standard med fullutrustat kök, socialt utformat vardagsrum med utgång till en stor balkong och ett helkaklat duschrum med golvvärme, spotlights samt komplett tvättavdelning. Utöver detta finns ett rymligt sovrum och flertalet smarta förvaringslösningar däribland en separat klädkammare i anslutning till entrén. Genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggytor. Lägenheten har ett fint hörnläge med fönster åt två väderstreck vilket skapar härliga ljusflöden. Detta i kombination med en påtaglig rymlighet i de olika rummen bidrar till en hög dos av trivselkänsla. Lägenheten är väldigt ljudisolerad, perfekt för dig som söker en lugn och avkopplande atmosfär.

I Brf Vasalunden bor man i en välskött förening med möjlighet att hyra garageplats i källaren. Som boende har man dessutom tillgång att nyttja ett gym och en övernattningslägenhet.

Övre Vasastaden är en populär och lugn stadsdel som erbjuder närhet till bra restauranger, vårdcentral, välsorterad matbutik, frisör samt gym i området. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni med cirka 10 minuters promenadavstånd. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger i närhet till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. I området finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden.

Ett bekymmersfritt boende där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund. Välkommen på visningarna och låt er omfamnas av detta toppenboende!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Övre Vasastaden, Linköping

Slöjdgatan 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.