Malmslätt, Linköping

Norrsättersgatan 13A

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Tvåa med rogivande läge i hjärtat av Malmslätt

I hjärtat av Malmslätt finner du denna fantastiska lägenhet, en perfekt bostad för dig som söker stilsäkra materialval, lummig balkong och fräscha ytskikt.

I hjärtat av Malmslätt finner du denna fantastiska tvårummare, en perfekt bostad för dig som söker stilsäkra materialval, genomgående renoverade ytskikt i behagliga toner, stora ljusinsläpp samt med ett läge utöver det vanliga. Hjärtligt välkomna till Norrsättersgatan! Här behöver du inte göra annat än att ställa in din favoritmöbel. Med ett lugnt och trivsamt hörnläge erbjuds nu möjligheten att slå sig till ro och njuta av en rymlig, insynsskyddad balkong med eftermiddags och kvällssol.

Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och välskötta fastigheter. Här ligger månadsavgiften på 3 740 kr vilket föranleder en låg boendekostnad. Till lägenheten hör ett källarförråd och tillgång finns att nyttja gemensam tvättstuga, mindre gym och cykelförråd i samma byggnad.

Här bor man i ett lugnt, trivsamt område med goda kommunikationer med såväl buss som cykel till Linköpings alla olika hörn. I närområdet återfinns välsorterad matbutik, pizzeria, barnomsorg och idrottsanläggningar i form av Hellgrenshagens fotbollsplaner och motionsspår. Naturen finns som nära granne, perfekt för rekreation!

Missa inte chansen att förvärva denna pärla. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna