Linköpings innerstad, Linköping

Hamngatan 16C

Såld
  • 4 rum
  • 101 kvm
  • Bostadsrätt

Drömboendet mitt i Linköpings city!

Välkommen till denna fantastiska fyra på Hamngatan 16C, den perfekta bostaden för dig som vill leva det pulserande stadslivet med närhet till allt. Denna rymliga lägenhet på 101 kvadratmeter erbjuder trevligt boende med 3 sovrum, ett badrum, ett stort kök och en underbar balkong som vetter mot den grönskande innergården.

Köket är trevligt och stort, de stora fönstren ut mot innergården fyller rummet med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Från köket finns utgång till balkongen där du kan koppla av och njuta av ditt morgonkaffe eller en kvällsdrink i eftermiddagssolen. Mot innergården ligger två av lägenhetens sovrum, båda tilltagna och med bra förvaring i klädkammare. I det lite större sovrummet finns klädkammare där det finns möjlighet att göra om den till en WC om ett extra badrum önskas. Vardagsrummet är stort och rymmer både matplats samt soffgrupp här finns även fransk balkong. Från vardagsrummet nås även det andra sovrummet med vackra dubbeldörrar. Här bor du till en låg månadskostnad om 4 146 kr där värme, vatten, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägg ingår.

Som boende i Brf Drottninggatan 1 bor du i en solid förening och har tillgång till en grönskande innergård med stängda grindar vilket gör att det blir en väldigt privat och avskärmad miljö. Här finns sittplatser, grönytor och fruktträd.

Ett renodlat drömboende för dig som värdesätter bekvämlighet och en tilltalande boendeatmosfär. Läget i city är fenomenalt med direkt närhet till allt vad Linköpings innerstad erbjuder. En kort promenad från lägenheten finner du Stångån med dess vackra stråk. Ypperliga kommunikationer med goda bussförbindelser nära inpå och en kort promenad från järnvägsstationen.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna