Lambohov, Linköping

Utsädesgatan 45C

Såld
  • 4 rum
  • 75,7 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevlig fyra i fint skick!

Välkommen till Utsädesgatan 45C. Här kan vi nu stolt presentera en tilltalande fyra i ett av de populära BoKlok-husen i Lambohov. Här erbjuds ett trivsamt boende i en lugn och avkopplande boendemiljö. Bostaden är belägen en trappa upp och är disponerad på 76 kvadratmeter. Här inryms tre sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, rymlig entréhall med klädkammare och ett fräscht badrum med tvättavdelning. Dessutom finns en härlig balkong i västerläge!

Byggnaden uppfördes 2009 och invändigt präglas lägenheten av en genomgående fräsch interiör med smakfulla färg- och materialval. Lägenheten är en hörnlägenhet med fönster i två väderstreck vilket bidrar till härliga ljusflöden från de stora fönstren.

Mycket välskött förening med god ekonomi och förmånliga avgifter. För 5 538 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och parkeringsplats. Lägenheten har ett separat förråd för extern förvaring. Flera gästparkeringar finns för besökande. Området är mycket lugnt och barnvänligt med mycket natur i nära anslutning. Bekvämt avstånd till Djurgårdens Centrum med dess handelsutbud samt Universitetet och Mjärdevi Science Park. Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser till övriga staden.

Här finns möjlighet till snabbt tillträde. Ett boende att känna sig hemma i - varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna