Lambohov, Linköping

Storskiftesgatan 65

Såld
  • 2 rum
  • 72,5 kvm
  • Bostadsrätt

Lägenhet med utpräglad radhuskänsla med låg avgift!

Nu kan vi presentera en mycket tilltalande tvårumslägenhet med egen ingång från markplan och egen trädgårdstomt med hörnläge!

Vi befinner oss i Mjärdevi By som är ett lugnt, familjevänligt område i utkanten av Lambohov där bostadsområdet övergår i fin natur. Härifrån har man goda bussförbindelser med täta avgångar och tillgång till att smidigt kunna cykla till alla delar av staden. På bekvämt avstånd ligger Universitetet och Mjärde Science Park och till Linköpings innerstad är det ca 5 kilometer.

Bostaden är rymlig och välplanerad och på dess 72,5 kvadrat inryms vardagsrum och kök med halvöppen planlösning, ett stort sovrum med förvaringsmöjligheter, badrum med tvättavdelning samt en rymlig klädkammare med god förvaringskapacitet. Entré från markplan med en inbjudande hall och trapp som leder upp till bostaden. Perfekt att kunna förvara skor och ytterkläder där nere utan att "ta med upp" i lägenheten.

En stor fördel med just den här bostaden är att du har en egen liten trädgård som är begränsad från insyn och erbjuder en privat känsla. Grusgången leder dig till den härliga baksidan, här kan man få utlopp för odling och plantering! Från lägenhetens vardagsrum når man även en stor balkong med förmiddagssol.

Varmt välkomna till Storskiftesgatan 65, vi ses på visningen!

Mer om mäklarna