Lambohov, Linköping

Spannmålsgatan 56

REDO™
  • 4 rum
  • 108 kvm
  • Parhus

Parhusdröm i ett familjevänligt format!

Här kommer parhuset som ni så länge väntat på! Kvalitéer som exempelvis hörnläge, dubbla uteplatser, stor, grönskande trädgård och ljus, tilltalande interiör. Ett komplett drömboende med mycket hög standard, funktionalitet och trivselkänsla.

Huset byggdes 2017 och är disponerat på två plan och 108 kvadratmeter boyta. Här inryms ett smakfullt kök med matplats, vardagsrum med utgång till altan, tre rejäla sovrum samt två fräscha badrum varav ett med tvättavdelning. Interiört präglas bostaden av ljusa, tilltalande ytskikt, stora fönsterpartier med härliga ljusinsläpp, smarta materialval och stilrena detaljer. Golvvärme finns på hela entréplanet. Smarta förvaringslösningar med stor garderob i entréhall och master bedroom. I anslutning till master bedroom finns dessutom en egen walk-in-closet med garderobsinredning. Exteriört erbjuder den här bostaden en väl tilltagen trädgårdstomt med möjlighet till vackra blomsterarrangemang, odlingslotter, altan och fin stenläggning. Allt detta paketerat i en underbar atmosfär. På framsidan finns en uppfart där du kan ställa två bilar. Här finns även ett uteförråd med god förvaringskapacitet.

Lambohov är ett mycket välplanerat område med blandad bebyggelse samt skolor och förskolor på nära avstånd. Direkt närhet till Mjärdevi och Universitetet. Bekvämt avstånd till Djurgården centrum med dess serviceutbud samt optimala cykel- och bussförbindelser med övriga staden. Slaka motionsspår inbjuder till härliga promenader och löprundor. På kort cykelavstånd har man även Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap.

Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser.

Missa inte denna chans - välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lambohov, Linköping

Spannmålsgatan 56

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.