Lambohov, LINKÖPING

Odalgatan 19

REDO™
  • 3 rum
  • 93,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 195 000 kr
Månadsavgift: 4 939 kr/mån

FRÄSCH OCH PÅKOSTAD 3:A I LUGNT OCH FAMILJEVÄNLIGT OMRÅDE!

Fin gaveltrea med dubbla balkonger och en trivsam planlösning.

Varmt välkomna till lugna och lummiga kvarter och denna topprenoverade gaveltrea i Lambohov. Bostaden erbjuder en mycket trevlig planlösning fördelad på hela 93,5 kvm och dessutom dubbla balkonger i två väderstreck varav den ena är inglasad.
Bostaden präglas av påkostade och stilfulla materialval så som ett fullutrustat rymligt kök med matplats samt ett nyrenoverat helkaklat badrum med dusch. Vidare har ni ett stort vardagsrum med charmigt burspråk samt utgång till en stor inglasad balkong. Två rymliga sovrum som praktiskt delas av av en rymlig klädkammare.

Här bor ni ett lugnt område med gott om om grönska alldeles inpå. För barnfamiljen finns gott om lekyta på föreningens flera innergårdar och upprustade lekparker.
Stabil och välskött förening där bredband ingår i månadsavgiften. Vidare erbjuder föreningen sina medlemmar trevliga gemensamma ytor så som innergårdar med umgänges- och lekplatser, tvättstugor, övernattningsrum, gemensamhetslokal med bordtennis och festlokal samt bastu och ett hobbyrum.
Lambohov har ett fint, naturnära läge med närhet till universitet, US, golfbana, Mjärdevi Science Park och matbutiker. Bra bussförbindelser och cykelavstånd till city.

Varmt välkomna på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lambohov, LINKÖPING

Odalgatan 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.