Lambohov, Linköping

Utsädesgatan 41B

Såld
  • 3 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt planerad trea med solig balkong i populära Lambohov!

Välkommen till Utsädesgatan 41B. Här kan vi nu stolt presentera en tilltalande trea i ett av de populära BoKlok-husen i Lambohov. Här erbjuds ett trivsamt boende i en lugn och avkopplande boendemiljö. Bostaden är belägen en trappa upp och är disponerad på 63 kvadratmeter. Här inryms två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, rymlig entréhall med klädkammare och ett fräscht badrum med tvättavdelning. Dessutom finns en härlig balkong i västerläge!

Byggnaden uppfördes 2009 och invändigt präglas lägenheten av en genomgående fräsch interiör med smakfulla färg- och materialval. Lägenheten är en hörnlägenhet med fönster i två väderstreck vilket bidrar till härliga ljusflöden från de stora fönstren.

Mycket välskött förening med god ekonomi och förmånliga avgifter. För 4 675 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och parkeringsplats. Lägenheten har ett separat förråd för extern förvaring. Flera gästparkeringar finns för besökande. Området är mycket lugnt och barnvänligt med mycket natur i nära anslutning. Bekvämt avstånd till Djurgårdens Centrum med dess handelsutbud samt Universitetet och Mjärdevi Science Park. Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser till övriga staden.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna