Lambohov/Mjärdevi, Linköping

Tröskaregatan 104

REDO™
  • 5 rum
  • 119 kvm
  • Radhus

Bara att flytta in och börja trivas i detta fantastiska radhus i attraktiva Lambohov!

I naturnära och barnvänliga Lambohov precis i direkt anslutning till villakvarteren finner ni detta mycket fina och väl omhändertagna bostadsrättsparhus med ett av föreningens bästa lägen! Här sitter du på första parkett till grönskan och kan se årstidernas färgväxlingar på nära håll. Både huset, hörntomten och närliggande garage är attribut värda att nämna. Ett kompromisslöst boende i en av Lambohov lägst belånade bostadsrättsföreningar - välkommen till Tröskaregatan 104!

Här i området är trivselfaktorn och grannsämjan hög och den barnvänliga gatan har gott om lekkamrater för barnen, en riktig familjefavorit att trivas i! Bostaden är fördelad på två plan med sociala ytor i entréplan och utgång till fin altan under tak som vidare löper ut i generös trädgårdstomt som sträcker sig hela vägen runt hörnet av bostaden. Altanen erbjuder bra med plats för utemöbler och för den trädgårdsintresserade finns det gott om utrymme att ägna sig åt odling och annan växtlighet. Vidare på entréplan finner du ett luftigt vardagsrum, ett rymligt kök som renoverades stilfullt under 2015, ett sovrum, ett badrum 2014 samt en separat tvättstuga som förhöjer vardagskomforten markant. På övre plan finns tre bra sovrum, en hall samt ett rymligt duschrum 2014.
Bostaden är belägen i ett mycket barnvänligt område med närhet till förskola, skola, vårdcentral och Lambohov Centrum med god närservice. Bekvämt cykelavstånd till Mjärdevi och Universitetet - i övrigt utmärkta kommunikationer med buss till såväl centrum som Universitetssjukhuset. Här bor man i naturskönt läge med närhet till fina ängar och motionsspår.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lambohov/Mjärdevi, Linköping

Tröskaregatan 104

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.