Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 106B

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Otroligt smakfull trea i perfekt skick!

Den här bostaden skiljer verkligen ut sig från mängden och lämnar ingenting åt slumpen. Den har ett uttryck och en känsla som taget ur ett inredningsmagasin med genomgående smakfulla material- och färgval. Totalt renoverad med fingertoppskänsla med hög standard på funktion och kvalitet. Här är det bara att flytta in och börja trivas!

Bostaden är belägen på en av de grönskande, lugna innergårdarna mitt i Johannelund. Här bor ni nära till det mesta med cykelavstånd till city, fina härliga grönområden i omgivningarna och nära till förbindelser. Detta boende är verkligen drömmigt!

Lägenheten ligger på våning två av tre, utan insyn och med trevlig utsikt. Bostaden är disponerad på 82 härliga kvadratmeter och har fönster i två väderstreck. Planlösningen är optimal och varje kvadratmeter nyttjas på ett både smart och smakfullt sätt. Här kliver ni in en välkomnande ljus hall som öppnar sig mot vardagsrum, matplats och kök. Här ligger bostadens lyxiga badrum med hotellkänsla, praktiskt utrustat med tvättmaskin. Bostaden har två stora sovrum med fint ljusinsläpp samt utsikt från fönster. Sovrummen utstrålar lugn och harmoni, här finns gott om plats för säng och övrig möblering/förvaring. Hallen övergår i bostadens enorma vardagsrum, ett ljust rum med stor flexibilitet i möblering och utgång till balkong. Det härliga köket är placerat till vänster in från hallen och ligger öppet mot en mysig matplats.

För dig som värdesätter förvaring finns det en rymlig klädkammare i ena sovrummet. Till lägenheten hör även ett extra förråd i källaren.

Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym. I månadsavgiften ingår värme, bredband, vatten, tv och förråd.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker kombinationen av en fin lägenhet och en trivsam boendemiljö! I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller genom promenad utmed Stångån. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala samt Emmalundsbadet. På promenadavstånd några hundra meter bort ligger Johannelunds centrum med närmsta matbutik, restauranger, bageri och apotek!

Digitalt prospekt: https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1214406

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna