Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 54A

REDO™
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

3 rok i hjärtat av Johannelund. Välkommen hem!

Varmt välkommen till denna rymliga och genomtänkt planerade trerumslägenhet, vars generösa ljusinsläpp och utsikt åt två väderstreck skapar en unik boendemiljö. Här har du nu möjligheten att förvärva en trygg och problemfri bostad i en av Linköpings mest väletablerade och ekonomiskt stabila bostadsrättsföreningar. Denna bostad, i perfekt harmoni med sin omgivande miljö, är optimal för den som eftersträvar bekvämt boende med närhet till Linköpings breda spektrum av attraktioner. Beläget i det fridfulla och populära området Johannelund, fungerar bostaden som en skiljelinje mellan stadens puls och naturens lugn. Med ett varierat utbud av serviceanläggningar, bekväma busskommunikationer och endast några minuters cykelavstånd, når du centrala Linköping, US/Hälsouniversitetet och SAAB.

Välkomna in i bostaden, här finner ni en rymlig hall med förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare och en garderob. Den luftiga och öppna vardagsrumsmiljön rymmer med lätthet både umgänge och avkoppling, med tillräckligt med plats för soffgrupp och matsalsmöblemang. Från vardagsrummet förlängs bostadens yta genom en trevlig balkong som stoltserar med en rofylld utsikt över innergården och som badar i morgonsol fram till tidig eftermiddag.

Köket erbjuder en ljus och rymlig arbetsmiljö med gott om förvaringskapacitet och generösa arbetsytor. Vidare presenterar sig två rymliga sovrum, varav det ena är tillräckligt stort för att bekvämt rymma en dubbelsäng, medan det andra utmärkt kan användas som barn- eller gästrum. Det stora duschrummet är utrustat med tvättmaskin för ökad praktikalitet.

Denna bostad är med i den ansedda bostadsrättsföreningen Brf Trumspelaren, en omfattande och välskött förening med solid ekonomi och stabil verksamhet. Riksbyggen ansvarar för föreningens förvaltning, vilken riktar konstant uppmärksamhet på förbättringsåtgärder och underhåll. Som en privilegierad medlem erbjuds en rad faciliteter, inklusive tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsmöjligheter, garage, gästparkering och en välskött innergård med en inbjudande atmosfär. Månadsavgiften om 3 673 kronor omfattar värme, vatten, bredband, kabel-TV och förråd.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 54A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.