Johannelund, Linköping

Skogslyckegatan 82

Såld
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

Väldisponerad trea på första våningen med utsikt mot grönskande omgivningar

Varmt välkommen till denna fina trerummare längst upp på fina gröna Skogslyckegatan!

På Skogslyckegatan 82 i attraktiva Johannelund har vi det stora nöjet att presentera en trivsam bostad belägen på första våningen. Fönster i två väderstreck med utsikt mot grönskande baksida och trivsam innergård. vilar du blicken ut över grönskande omgivningar. Bostaden har ett gott genomgående skick med parkettgolv och ljusa väggytor som passar fint om ni bara vill flytta rakt in men också perfekt lämpad för den som vill sätta sin egen prägel.

En halv trappa upp ger ett lättillgängligt läge och en balkong med fint solläge in mot den lugna trivsamma innergården.

Mycket stabil och ekonomiskt välmående förening med låg belåning vilket föranleder den låga månadsavgiften på 3 405 kr. Föreningen består av 182 st lägenheter, har välskötta fastigheter och en engagerad styrelse. Som boende i föreningen har du möjlighet att hyra en bilplats. Det finns även källarförråd, gemensamma tvättstugor, cykelförråd, källsorteringsrum, bastu, övernattningslägenhet och gym.

Hela närområdet präglas av lugn. Skogslyckegatan är en återvändsgata och den här föreningen är belägen med ett högt och fint läge uppe på en kulle ovanför Johannelunds centrum. Byggnaderna omges av skogsdungar vilket bidrar till en härlig, avkopplande boendemiljö. Nedanför backen några hundra meter återfinns Johannelunds centrum med bl.a. välsorterad matbutik, pizzeria, bageri, apotek och frisör. Goda bussförbindelser med övriga staden. Med cykeln tar du dig till centrum på 10 minuter, till Campus US på 15 minuter och till Campus Valla på 25 minuter. Närhet till Stångån med badplats och beachvolleybollplaner.

Sammantaget en väldigt bra lägenhet som bäddar för ett riktigt hemtrevligt boende för den nye ägaren. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Mer om mäklarna