Johannelund, Linköping

Skogslyckegatan 29

Såld
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar trea med gröna vyer högst upp i huset!

Varmt välkommen till denna fina trerummare fri från insyn och med ett påtagligt lugn!

På Skogslyckegatan 29 i omtyckta Johannelund har vi nu nöjet att presentera en fantastiskt trivsam bostad med öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum och ett påtagligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Det man slås av särskilt med den här lägenheten är att det är helt befriat från insyn åt båda håll vilket bidrar till en privat och avkopplande atmosfär. Från alla fönster vilar du blicken ut över grönskande omgivningar. Bostaden är belägen högst upp på våning 3 av 3 och har ett gott, genomgående skick med parkettgolv och målade väggytor. Badrummet, som renoverades vid senaste stambytet, är helkaklat och är utrustat med tvättmaskin. Det moderna köket är fullutrustat med bl.a. diskmaskin, induktionshäll och inbyggd ugn.

Ett högkvalitativt boende för dig som ställer höga krav och vill maxa trivselkänslan. Balkongen har ett fenomenalt söderläge med sol största delen av dagen!

Mycket stabil och ekonomiskt välmående förening med låg belåning vilket föranleder den låga månadsavgiften på 3 567 kr. Föreningen består av 242 st lägenheter och har välskötta fastigheter och en engagerad styrelse. Som boende i föreningen har du möjlighet att hyra en bilplats. Det finns även källarförråd, gemensamma tvättstugor, cykelförråd, källsorteringsrum, bastu, övernattningslägenhet och gym. Föreningen har gemensam el från solceller och du betalar bara för din förbrukning utan att du behöver ha ett eget elavtal.

Hela närområdet präglas av lugn. Skogslyckegatan är en återvändsgata och den här föreningen är belägen med ett högt och fint läge uppe på en kulle ovanför Johannelunds centrum. Byggnaderna omges av skogsdungar vilket bidrar till en härlig, avkopplande boendemiljö. Nedanför backen några hundra meter återfinns Johannelunds centrum med bl.a. välsorterad matbutik, pizzeria, bageri, apotek och frisör. Goda bussförbindelser med övriga staden. Med cykeln tar du dig till centrum på 10 minuter, till Campus US på 15 minuter och till Campus Valla på 25 minuter. Närhet till Stångån med badplats och beachvolleybollplaner.

Sammantaget en väldigt bra lägenhet som bäddar för ett riktigt hemtrevligt boende för den nye ägaren. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Mer om mäklarna