Johannelund, Linköping

Johannelundsvägen 17

Såld
  • 1 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad etta med idyllisk utsikt

Varmt välkommen till denna nyrenoverade etta i Johannelund!
Bostaden är disponerad om 42 kvm med en mycket trevlig planlösning och vacker utsikt mot innergården och skogspartier. Här kliver du in i en stor och rymlig hall med bra plats för avhängning och tillgång till en rymlig klädkammare. Köket erbjuder en öppen yta med härliga färgval, god förvaring, bra arbetsytor och plats för matgrupp. Badrummet är ljust och fräscht med duschväggar i glas och takdusch. Här har du även en ny toppmatad tvättmaskin. I vardagsrummet har du återigen öppen yta med härlig utsikt och plats för dubbelsäng, större soffa och tv-bänk.

HSB Brf Tennsoldaten är en stabil förening med god ekonomi. I avgiften på låga 2 022 kr ingår värme, vatten och kabel-TV. Du som medlem i föreningen har tillgång till en hel del gemensamma utrymmen såsom gym, samlingslokal för fest eller övernattning, kombinerat hobby- och bordtennisrum, bastu med relaxavdelning, grillplats och tvättstugor.

Här bor du med närhet till Johannelund centrum med mataffär, restauranger, bageri, apotek mm. Du har även gångavstånd till badplats med beachvolley, utomhusgym och löparspår/skidspår. Bra med bussförbindelser och cykelbanor för att snabbt ta sig till Linköping City och Linköpings universitet.

Missa inte chansen till att just denna fantastiska bostad blir din!

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna