Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 54B

Såld
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Trea två trappor upp på Munkhagsgatan!

Nu finns möjlighet att förvärva en trea med balkong på andra våningen på Munkhagsgatan 54B. Välkommen till den här ljusa lägenheten som erbjuder en stor hall med badrum och klädkammare, ett kök med ljusa luckor, rymligt vardagsrum med utgång till balkong i österläge och två sovrum i bra storlek. Visst renoveringsbehov finns men här har du möjlighet att göra en riktigt bra affär och skapa ett hem att trivas i.

Bostaden är en del av Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstugor, övernattningslägenhet, gym, bastu, gemensamhetslokal, lekplatser, grillplatser, garage och parkeringsplatser

I detta attraktiva område bor du ett stenkast ifrån Johannelunds centrum som erbjuder en välsorterad ICA, Ronaldos bageri, pizzeria, vårdcentral, kiosk, bibliotek, apotek och en charmig blomsterbutik. Alldeles utanför innergården finner ni ett stort lekparks- och rekreationsområde med fotbollsplan, basketplan, skatepark, tennisplan, utegym, lekpark samt populära plaskis. En kortare promenad bort finner ni Johannelundsbadet, koloniområdena Emmalund och Ådala. Johannelund är ett citynära område som erbjuder goda busskommunikationer med täta avgångar via flera busslinjer. Önskar man hellre gå eller cykla finns fina cykel- och promenadstråk längst med natursköna Stångån.

Mer om mäklarna