Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 90

  • 1 rum
  • 23,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 895 000 kr
Månadsavgift: 1 507 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmig 1:a i hjärtat av Johannelund, med låg avgift. Välkommen hem!

Välkomna till denna 1:a belägen i lugna och populära Johannelund i en bra förening med god ekonomi. Här bor du bekymmerfritt med en fantastisk avgift och nära till allt.

Kliv in i den ljusa hallen som öppnar upp mot ett fönsterparti med fransk balkong, i hallen finner ni även garderober för extra förvaring. Vardagsrum/sovrum är lättmöblerat och rymmer både soffa och säng i en öppen planlösning, perfekt för dig som flyttar hemifrån eller söker en övernattningslägenhet. Kokvrån erbjuder kyl, mikro och spis/ugn som nyligen är utbytt. Duschrummet är utrustat med toalett, dusch och handfat med spegel.

Johannelund är ett väletablerat område med smidiga busskommunikationer till stadskärnan. Här bor du bekvämt med närhet till Johannelundsbadet, Johannelunds centrum, SAAB, Linköping City, mataffärer och gym, allt inom gång- och cykelavstånd.

BRF Trumspelaren är en stabil förening som erbjuder gott om gemensamma utrymmen så som gym, bastu, övernattningslägenhet, tvättstuga, parkering, garage, gästparkering samt en trevlig och lummig innergård. I den låga avgiften ingår även värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Varmt välkomna på visning!

Boka visning

  • Bokad visning, anmälan krävs. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 90

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.