Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 104

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt planerad tvåa med vyer över takåsarna

Det är med största nöje som vi nu kan presentera en drömmig tvåa högst upp i huset på våning 6. Här bor man i idylliska Johannelund, alldeles intill Stångån. Lägenheten är i bra skick med enorm trivselkänsla och stilfull interiör. Låt er tilltalas av bostadens balkong som med sina ytor och höga läge utgör pricken över i:et. Från såväl balkongen som från samtliga fönster har ni en underbar utsikt över området.

Lägenheten i sig är en tvåa med välplanerade kvadratmeter som disponeras enligt ett ljust och charmigt kök med bland annat spiskåpa, vitt kakel som stänkskydd och mörkgrå bänkskiva i laminat. Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet från 2016 är utrustat med badkar, toalett, handfat samt förberett för tvättmaskin. Socialt och öppet vardagsrum med plats för soffgrupp samt matsalsbord. Från vardagsrummet når man bostadens härliga balkong med eftermiddag samt kvällssol. Utsikten från sjätte våningen är imponerande och ger en fin vy över området.

Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym. I månadsavgiften ingår värme, bredband, vatten, kabel-tv och förråd.

Johannelund där lägenheten ligger är känt för att vara lugnt och tryggt. Det är en fridfull miljö som ger boende en avkopplande atmosfär. Närheten till Stångån, som glittrar vackert i solskenet, ger en extra dimension till området. Det är en möjlighet att njuta av naturen och kanske ta långa promenader längs med ån. Härifrån tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller genom promenad. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet som är populärt för bad även på vintern, enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna