Hjulsbro/Kvinneby, Linköping

Kvinnebyvägen 37

Såld
  • 3 rum
  • 85,5 kvm
  • Bostadsrätt

Markplanstrea perfekt beläget i Kvinneby. Välkommen hem!

Välkomna till charmiga Kvinnebyvägen där denna 85,5 kvadratmeter stora bostad fördelar sig över tre rum och kök. En smart och välplanerad layout skapar en trivsam atmosfär med gott om möjligheter för personlig inredning och smart förvaring. När ni kliver in genom dörren möts ni av en hall, komplett med garderober. Härifrån leds ni in i det första sovrummet som blickar ut mot den lugna innergården. Genom att passera en praktisk klädkammare når ni sedan matsalen, som enkelt rymmer en matgrupp för minst sex personer. Direkt intill matsalen finner ni det välutrustade köket, komplett med diskmaskin, kyl, frys, spis och ugn. Här erbjuds även arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter.

Det andra sovrummet är likaså rymligt och rymmer en säng, byråer, perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Detta sovrum har dessutom en utgång till den privata uteplatsen som tillhör lägenheten och vetter åt sydost. Vardagsrummet är stort och skapar möjligheter för möblering efter önskemål. Ljusa väggar är genomgående i hela bostaden och de stora fönsterna släpper in mycket naturligt ljus för en öppen och luftig känsla. Duschrummet är kombinerat med tvättstuga och erbjuder dusch, tvättmaskin, WC och handfat, här finner ni möjligheter att skapa ett duschrum efter önskemål.

BRF Kvinneby i Linköping är en stabil förening med god ekonomi, dom är väl etablerade och främjar ständigt för sina medlemmars bästa. Man har även möjlighet att nyttja gemensamma utrymmen som tvättstuga, bastu, gym, övernattningslägenhet, boulebana, grillplats och en trevlig innergård. Kvinnebyområdet är känt för sin popularitet och lugna atmosfär, vilket gör det till en perfekt plats för människor i alla åldrar. Här finns förskolor och endast cirka 500 meter bort ligger Kvinnebyskolan (F-6). Ni har bekvämt gångavstånd till Ekholmens Centrum, där ni kan njuta av ett brett utbud av mataffärer, butiker, pizzerior, apotek och vårdcentral. Området lockar också med vackra promenadstråk längs Stångån och runt Hackefors slussar, vilket ger er möjligheten att njuta av naturen och omgivningarna. Med goda bussförbindelser och en cykelväg till centrum är det lätt att ta sig runt och utforska staden. Välkommen till Kvinneby, där det harmoniska området och dess bekvämligheter gör det till ett idealt hem för alla.

Mer om mäklarna